من هم به فکر افتادم یه دفعه پا تو کفش ایشون کنم و از خودم یه چیزی اختراع کنم
البته این اختراع رو به عنوان پیش غذا و یا غذای رژیمی هم میتونید میل کنید
واکنون
خوراک قارچ و هویج برای 2 نفر
مدت تهیه 1 ساعت
مواد لازم :
1- قارچ 450 گرم
2- هویج 3 عدد متوسط
3- سیب زمینی 2 عدد متوسط
4 - کوجه فرنگی 3 عدد متوسط
5 - نمک و فلفل به میزان لازم
6 - پیاز داغ در صورت دوست داشتن 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه :ابتدا قارچ ها رو به اندازه مورد نظر خرد کنید اگر قارچ ها کوچکند احتیاجی به خرد کردنشون نیست و زیاد هم نباید خرد کنید
سپس اونا رو با مقداری روغت تفت بدید
هویچ رو به دقت بشویید و به تکه هایی که با قارچ ها همخوانی داشته باشه خرد کنید و به قارچ ها اضافه کنید
مقداری زرد چوبه و فلفل هم بزنید
گوجه فرنگی ها رو رنده کنید و یا با غذا ساز خوب ریز و خرد کنید البته روش دوم بهتره چون پوست گوجه هم به موادتون اضافه میشه ولی با رنده پوست گوجه رو مجبورید بریزید دور که حیفه نمک هم به میزان لازم اضافه کنید و اونو به قارچ و هویچ اضافه کنید
پیاز داغ رو هم اضافه کنید و با مقداری آب که تا روی مواد رو بگیره بذارید با حرارت ملایم بپزه
وقتی که قارچ و هویج نیم پز شده سیب زمینی ها رو که پوست کندید و به همون اندازه مورد نظر خرد کردید اضافه کنید
و بزارید با حرارت ملایم بپزه تا آب مواد کاملا جمع بشه و هیچ آبی نداشته باشه بررسی کنید ببینید که اگر سیب زمینی هاتون هنوز نپخته یه کم آب اضافه کنید در غیر اینصورت غذا آمادس
البته غذا رو با لیمو ترش تازه و یا نارنج تازه نوش جان کنید
البته این اختراع رو به عنوان پیش غذا و یا غذای رژیمی هم میتونید میل کنید
واکنون
خوراک قارچ و هویج برای 2 نفر
مدت تهیه 1 ساعت
مواد لازم :
1- قارچ 450 گرم
2- هویج 3 عدد متوسط
3- سیب زمینی 2 عدد متوسط
4 - کوجه فرنگی 3 عدد متوسط
5 - نمک و فلفل به میزان لازم
6 - پیاز داغ در صورت دوست داشتن 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه :ابتدا قارچ ها رو به اندازه مورد نظر خرد کنید اگر قارچ ها کوچکند احتیاجی به خرد کردنشون نیست و زیاد هم نباید خرد کنید
سپس اونا رو با مقداری روغت تفت بدید
هویچ رو به دقت بشویید و به تکه هایی که با قارچ ها همخوانی داشته باشه خرد کنید و به قارچ ها اضافه کنید
مقداری زرد چوبه و فلفل هم بزنید
گوجه فرنگی ها رو رنده کنید و یا با غذا ساز خوب ریز و خرد کنید البته روش دوم بهتره چون پوست گوجه هم به موادتون اضافه میشه ولی با رنده پوست گوجه رو مجبورید بریزید دور که حیفه نمک هم به میزان لازم اضافه کنید و اونو به قارچ و هویچ اضافه کنید
پیاز داغ رو هم اضافه کنید و با مقداری آب که تا روی مواد رو بگیره بذارید با حرارت ملایم بپزه
وقتی که قارچ و هویج نیم پز شده سیب زمینی ها رو که پوست کندید و به همون اندازه مورد نظر خرد کردید اضافه کنید
و بزارید با حرارت ملایم بپزه تا آب مواد کاملا جمع بشه و هیچ آبی نداشته باشه بررسی کنید ببینید که اگر سیب زمینی هاتون هنوز نپخته یه کم آب اضافه کنید در غیر اینصورت غذا آمادس
البته غذا رو با لیمو ترش تازه و یا نارنج تازه نوش جان کنید
۱ نظر:
به به خیلی خوب ه غذای آسون ه خیلی خوبی ه! دستتون درد نکنه! خیلی هم از لطف و محبتتون ممنونم نسبت به وبلاگم . همیشه شادباشین
ارسال یک نظر